top of page

wo 09 okt

|

Leiden

MINDFULNESS & stressreductie GROEPSTRAINING (MBSR)

Voor iedereen die mindful met stress en ongemak wil leren omgaan.

MINDFULNESS & stressreductie GROEPSTRAINING (MBSR)
MINDFULNESS & stressreductie GROEPSTRAINING (MBSR)

Tijd en locatie

09 okt 2024, 09:30 CEST

Leiden, Leiden, Nederland

Over het evenement

Het leven wordt voor de meesten van ons sneller, drukker. Het valt niet mee om hierin te blijven ontspannen! Het leidt zelfs vaak tot stress, gepieker, klachten. Hoe vind je dan rust, verbinding met jezelf en anderen, eigenheid, respect voor jouw eigen grenzen? De training Mindfulness & Stressreductie (MBSR) gaat jou helpen!

In 8 weken krijg je, stap voor stap, hele behulpzame handgrepen en inzichten.

Je leert je aandacht in het hier en nu te brengen, mild en zonder oordeel. Je leert om te mogen zijn waar je bent, om van daaruit stappen te zetten die jou en de situatie dienen. Door inzicht in je omgang met grenzen, zelfzorg, ongemak èn plezier krijg je ruimte om bewuster keuzes te maken, vanuit rust en verbondenheid.

Dit is een training waar je je hele leven voordeel van hebt!

De training vraagt een eigen inzet. Je leert door te doen. Ervaring is niet nodig. Je bereidheid om te leren, en thuis dagelijks een uur te oefenen zijn het voornaamste.

DATA: Acht woensdagochtenden van 9.30 - 12 uur.

9, 16, 23, 30 oktober, 6, 13, 20, 27 november 2024.

Voorafgaand aan de training hebben we een persoonlijk intakegesprek.

INVESTERING: Je krijgt 8 bijeenkomsten van ieder 2 1/2 uur, een intake en nagesprek, een mooie werkmap, talloze geluidsopnames om je thuis te begeleiden. De investering hiervoor is 450 euro. Als het wordt betaald door je werk dan is het 580 euro. Ik bereken geen btw.

Meerdere zorgverzekeraars vergoeden de training (deels),  omdat ik ben aangesloten bij de VMBN en trainer in de hoogste categorie (categorie 1).

Deel dit evenement

bottom of page