top of page

di 12 sep

|

Yogacentrum Het Knooppunt

Mindfulness & Stressreductie GROEP

Ervaar je stress, en weet je niet hoe dit te keren? Dan is de 8-weekse training MBSR iets voor jou. De volgende groepstraining start op 12 september. Meld je nu aan!

Helaas, de registratie voor deze training is afgesloten
Zet me op een wachtlijst
Mindfulness & Stressreductie GROEP
Mindfulness & Stressreductie GROEP

Tijd en locatie

12 sep 2023, 09:30 – 31 okt 2023, 12:00

Yogacentrum Het Knooppunt, Christiaan Huygensstraat 10-c, Voorschoten, Nederland

Over het evenement

De prestatiedruk in ons leven neemt steeds meer toe. Zowel op werk als privé. Je kan vast komen te zitten in stress, gepieker, klachten. En hoe vind je dan rust, verbinding met jezelf en anderen, eigenheid, respect voor jouw eigen grenzen? 

De training Mindfulness & Stressreductie (MBSR) gaat jou helpen!

In 8 weken krijg je, stap voor stap, hele behulpzame handgrepen en inzichten.

Je leert je aandacht in het hier en nu te brengen, mild en zonder oordeel. Je leert om te mogen zijn waar je bent, om van daaruit stappen te zetten die jou en de situatie dienen. Door inzicht in je omgang met grenzen, zelfzorg, ongemak èn plezier krijg je ruimte om bewuster keuzes te maken, vanuit rust en verbondenheid. Dit is een training waar je je hele leven je voordeel mee kunt doen! 

De training vraagt een eigen inzet. Je leert door te doen. Ervaring is niet nodig. Je bereidheid om te leren, en thuis dagelijks een uur te oefenen zijn het voornaamste.

DATA: Acht dinsdagochtenden van 9.30 - 12 uur.

Voorafgaand aan de training hebben we een persoonlijk intakegesprek.

KOSTEN: 405 euro. Dit is inclusief 8 ontmoetingen à 2 1/2 uur, intake en nagesprek, een mooie werkmap, talloze geluidsopnames.

Je kunt desgewenst in delen betalen.

Meerdere zorgverzekeraars vergoeden de training (deels),  want ik ben aangesloten bij de VMBN en trainer in de hoogste categorie (cat. 1).

Deel dit evenement

bottom of page