top of page

Aanvang is in overleg

|

locaties zijn in overleg

JAARPROGRAMMA 'Thuis in mezelf' individueel

Voor wie echt wil investeren in transformatie. Een jaar lang maken we samen een rijke ontdekkingsreis naar jouw intrinsieke vrijheid en potentie. Tijden en locatie zijn in overleg.

JAARPROGRAMMA 'Thuis in mezelf' individueel
JAARPROGRAMMA 'Thuis in mezelf' individueel

Tijd en locatie

Aanvang is in overleg

locaties zijn in overleg

Over het evenement

Als je echt de diepte in wilt, met kwaliteitsaandacht die helemaal bij jou aansluit, dan is het jaarprogramma ideaal.

Er is minimaal 2x per maand een ontmoeting van anderhalf uur. Daarbij zijn er soms halve en hele dagen. Ook wekelijkse of dagelijkse begeleiding is mogelijk.

Jouw leven is het vertrekpunt. Met de inzichten uit mindfulness en boeddhisme gaan we samen stap voor stap verhelderen en ontdekken hoe jij je op een milde, vrije manier kunt verhouden tot jouw leven, je uitdagingen, je verlangens. Vaak lichtvoetig, altijd met een stevige achterliggende koers van wijsheid en compassie. Helemaal aansluitend bij waar jij nu bent, bij jouw leven, jouw tempo.

Er is een mogelijkheid je jaarprogramma af te sluiten met een individuele, spirituele reis naar Japan.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

TESTIMONIAL

"In het coachingsjaar was er om de week een moment samen met Ingrid om te delen, te voelen, te aarden, stil te zijn, buiten te wandelen. Een heel voedend jaar, waarin veel zaadjes zijn geplant die langzaam beginnen te ontkiemen en in hun eigen tempo verder mogen wortelen en uitgroeien. Ingrid plant met zorg en een scherpe blik. Ziet en voelt wat er nodig is en beweegt mee met die behoeften. Ze put daarbij onder andere uit haar eigen zen-leraarschap, waardoor Japan op een mooie manier vaak voelbaar aanwezig is. Ze ziet ook heel goed mijn kwaliteiten en potentie en heeft deze in een rode draad door het jaar heen gevoed en daardoor laten opbloeien. Haar eigen nieuwsgierigheid werkt aanstekelijk en ze staat open voor alles waardoor de gesprekken ook vaak een uitwisseling waren van ervaringen, gedachten en ideeën. Zo heb ik  Ingrid op mijn bijzondere reis afgelopen jaar ervaren; als vrolijke en wijze begeleider. Zo’n kado aan jezelf met haar wens ik iedereen toe."

Deel dit evenement

bottom of page