zo 08 sep.

|

De Lindewei

Groepstraining MBSR zondagavond

In 8 weken je vrijer leren verhouden tot ongemak in je leven. Start februari 2020. 8 Zondagavonden van 19.30 tot 22 uur, plus een Stiltedag.

Registratie is afgesloten
Welkom bij andere training
Groepstraining MBSR zondagavond

Tijd en locatie

08 sep. 2019 19:30 – 27 okt. 2019 22:00

De Lindewei, Jacob Catslaan 12, 2332 AW Leiden, Nederland

Over het evenement

In 8 weken leer je je aandacht meer in het hier en nu te brengen, mild en zonder oordeel. Je krijgt inzicht in hoe je met grenzen, zelfzorg, ongemak en plezier omgaat, en er ontstaat ruimte om bewuster keuzes te maken, vanuit rust en verbondenheid.

De training vraagt een eigen inzet. Je leert door te doen. Ervaring is niet nodig. Je bereidheid om met een milde en eerlijke houding je eigen denk- en gevoelspatronen te onderzoeken en thuis dagelijks een uur te oefenen zijn het voornaamste.

KOSTEN: Voor 8 dagdelen plus een stiltedag, een uitgebreid werkboek, geluidsopnames met begeleidde oefeningen, intake en nagesprek betaal je € 395,-, incl. 21% btw. Als de werkgever betaalt dan is het € 425,-, excl. 21% btw. 

Ingrid is lid van de VMBN - overkoepelende kwaliteitsorganisatie - in de hoogste categorie, registratienummer 2017975. Meerdere zorgverzekeraars vergoeden daarom de training (gedeeltelijk). Zie www.zorgwijzer.nl/vergoeding/mindfulness.

Als kosten een belemmering zijn voor deelname, dan kan er ook in termijnen worden betaald.

Deel dit evenement