top of page

wo 11 sep

|

De Lindewei

Groepstraining MBSR woensdagochtend

In 8 weken je op een milde en vruchtbare manier leren verhouden tot ongemak in je leven. Start februari 2020 8 woensdagochtenden van 9.30 tot 12.00 uur, plus een stiltedag. Exacte data volgen nog.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Groepstraining MBSR woensdagochtend
Groepstraining MBSR woensdagochtend

Tijd en locatie

11 sep 2019, 09:30 – 30 okt 2019, 12:00

De Lindewei, Jacob Catslaan 12, Leiden, Nederland

Over het evenement

In 8 weken leer je je aandacht meer in het hier en nu te brengen, mild en zonder oordeel. Je krijgt inzicht in hoe je met grenzen, zelfzorg, ongemak en plezier omgaat, en er ontstaat ruimte om bewuster keuzes te maken, vanuit rust en verbondenheid.

De training vraagt een eigen inzet. Je leert door te doen. Ervaring is niet nodig. Je bereidheid om met een milde en eerlijke houding je eigen denk- en gevoelspatronen te onderzoeken en thuis dagelijks een uur te oefenen zijn het voornaamste.

KOSTEN: Voor 8 dagdelen plus een stiltedag, een uitgebreid werkboek, geluidsopnames met begeleidde oefeningen, intake en nagesprek betaal je € 395,-, incl. 21% btw. Als de werkgever betaalt dan is het € 425,-, excl. 21% btw. 

Ingrid is lid van de VMBN - overkoepelende kwaliteitsorganisatie - in de hoogste categorie, registratienummer 2017975. Meerdere zorgverzekeraars vergoeden daarom de training (gedeeltelijk). Zie www.zorgwijzer.nl/vergoeding/mindfulness.

Als kosten een belemmering zijn voor deelname, dan kan er ook in termijnen worden betaald.

Deel dit evenement

bottom of page