Aanvang van de training is in overleg

|

Leiden en omgeving

MINDFULNESS & Stressreductie TWEEPERSOONS

Samen de 8-weekse training MBSR (mindfulness based stress reduction) volgen kan heel inspirerend zijn. Je maakt altijd je eigen reis. Daarbij kun je elkaar versterken en inspireren, bijvoorbeeld door samen te oefenen. Tijdstip en locatie zijn in overleg.

MINDFULNESS & Stressreductie TWEEPERSOONS

Tijd en locatie

Aanvang van de training is in overleg

Leiden en omgeving

Over het evenement

Je kunt de training volgen met een vriend, een geliefde, een collega. 

Bij een gezamenlijke training maak je altijd je eigen reis, maar kan je ook leren van elkaar. En er is ruimte voor een persoonlijke benadering, met aandacht voor waar je nu staat. 

Tussentijds kun je elkaar inspireren, door bijvoorbeeld samen te oefenen, de stof te bespreken. 

In 8 weken leer je je aandacht meer in het hier en nu te brengen, mild en zonder oordeel. Je krijgt inzicht in hoe je met grenzen, zelfzorg, ongemak en plezier omgaat, en er ontstaat ruimte om bewuster keuzes te maken, vanuit rust en verbondenheid.

De training vraagt een eigen inzet. Je leert door te doen. Ervaring is niet nodig. Je bereidheid om met een milde en eerlijke houding je eigen denk- en gevoelspatronen te onderzoeken en thuis dagelijks een uur te oefenen zijn het voornaamste.

Kosten per persoon: 415 euro. Dit is inclusief 8 ontmoetingen, intake en nagesprek, werkmap, geluidsopnames.

Je kunt desgewenst in delen betalen. Meerdere zorgverzekeraars vergoeden de training (deels), omdat ik trainer ben in de hoogste categorie.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Mindfulness individueel

  €695

  Voor particulieren is de prijs 695 euro incl. 21% BTW. Er kan eventueel in termijnen worden betaald. Voor bedrijven is de prijs 795 euro, excl. 21% BTW.

  €695

  0

  €0

Totaal

€0

Deel dit evenement