Tijden en locatie zijn

|

in overleg

LIFE ZEN COACHING - leven vanuit eigen kracht en wijsheid

"Ingrid is een uitstekende coach die veel creativiteit en wijsheid in huis heeft. Ze weet je - mede door eigen ervaringen - terug te brengen tot de essentie van alles, om zo de uitdagingen die op je pad komen vanuit eigen kracht en mogelijkheden op te pakken."

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
LIFE ZEN COACHING - leven vanuit eigen kracht en wijsheid

Tijd en locatie

Tijden en locatie zijn

in overleg

Over het evenement

Deze tijd kan veel losmaken. Misschien loop je vast. Misschien zoek je verdieping. Als 'Life Zen coach' loop ik een eindje met je mee. Luister ik naar je. Krijg je inzichten en oefeningen waar je echt iets aan hebt, puttend uit eeuwenoude wijsheidstradities. 

En help ik je ontdekken dat jij alle wijsheid al in je hebt. 

Je leert te luisteren naar wat er echt leeft, en gaat met frisse ogen naar jezelf en de mogelijkheden in jouw leven kijken. 

Ingrid is gecertificeerd 'intuitief coach', beedigd Zenleraar en trainer mindfulness.

"Ingrid is een uitstekende coach die veel creativiteit en wijsheid in huis heeft. Ze weet - mede door eigen ervaringen - je terug te brengen tot de essentie van alles, om zo de uitdagingen die op je pad komen vanuit eigen kracht en mogelijkheden op te pakken. Ingrid heeft daarbij een gezonde portie humor en de nodige positiviteit in huis waardoor gesprekken met haar altijd inspirerend zijn. Ik wens haar nog veel goede en mooie coach gesprekken toe."

Wanneer In overleg.

Prijs € 60,- per uur

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Life Coaching

  €65

  Voor particulieren is de prijs 75 euro per uur, incl. 21% BTW. Bedrijven betalen 80 euro per uur, excl. 21% BTW.

  €65

  0

  €0

Totaal

€0

Deel dit evenement